Acces Bars

Exista o metoda care sa-ti  ofere din nou claritate despre ce esti? Cum ai vrea sa traiesti? Ce ai alege sa fii si sa creezi daca ai avea bani nelimitati? Ce ai alege sa fii, sa creezi si sa ai, daca ai avea timp nelimitat? Daca ai avea posibilitati infinite, ce ai alege sa fii, sa creezi, sa ai? Ce ai alege sa fii, sa creezi, sa generezi daca nu ar fi nimic de reparat la tine si la lumea din jurul tau? Daca ai fi TU, cine ai FI? Daca ai fi TU, unde ai FI?

La toate aceste intrebari raspunsul poate fi gasit in terapia Access Bars, o metoda dinamica care te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta. Mii de oameni din intreaga lume folosesc acest procedeu energetic ce contine 32 de puncte diferite pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, te vor asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut solide legat de orice aspect al vietii tale pe care nu crezi ca il poti schimba .

Fiecare gand, idee, atitudine, decizie sau convingere finala limiteaza capacitatea noastra de a crea in acea zona a vietii noastre. Ati incercat vreodata sa vorbiti cu cineva care isi sustine o anumita idee? Este ca si cum ati incerca sa treceti printr-un zid de caramida. Orice ai decis face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp, ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Prin Bars noi ne curatam de toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere si toate informatiile luate din exterior cu care ne-am identificat si le-am stocat in noi si care de fapt ne blocheaza sa cream ceea ce ne dorim in viata. Cu cat curatam mai mult, obtinem mai multa claritate, liniste si bucurie in viata”

Cum functioneaza Bars?

In Bars se utilizeaza 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Comunicare, Constientizare, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc.

”Bars” se poate folosi in orice situatie, de la suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit. Aceste 32 de puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si consideratiile pe care le-ai stocat in viata prezenta si in vietile trecute. Aceasta este o oportunitate de-a le elibera pentru totdeauna de aceste limitari!

Care sunt beneficiile?

Exista atat de multe beneficii incat nu exista spatiu suficient pentru a le numi pe toate.

• Persoanele sau situatiile care ti-au creat mari dificultati in viata ta dintr-o data nu te mai deranjeaza, vazand totul dintr-o alta perspectiva.
  • Dupa o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, in acelasi timp simtindu-te plina de energie si viata.
  • Fiecare aspect al vietii va fi abordat cu mai multa usurinta, gasind solutii acolo unde inainte nu le vedeai.
  • Va avea loc o schimbare in tot ceea ce nu functioneaza in viata ta, tot ceea ce te limiteaza in decizii fiind eliminat.
  • Apare o stare de fericire, starea de depresie, dispare la multi pacienti, dupa doar o singura sesiune.
  • Se va observa o crestere a performantei la locul de munca, o crestere a claritatii mentale, fara a studia mai mult.
  • Ajuta la o recuperare mai rapida in cazul unor rani mai vechi sau noi, in caz de interventii chirurgicale, precum si pentru imbunatatirea starii de sanatate generala.
  • Bars ajuta pe oricine sa integreze in corpul lui orice schimbare din viata lui, fie ca este vorba de aria sociala, emotionala sau fizica! Chiar si lucrurile mai putin placute din viata pot fi depasite cu usurinta!

Cum ar fi sa alegi, sa beneficiezi de  terapia Access Bars?

Cum ar  fi viata ta ,dupa doar cateva sedinte de Access Bars?

Este timpul acum sa schimbi tot ce nu functioneaza in viata ta?