Consiliere astrologica

Intelegand mai bine care ne sunt caracteristicile native, in ce elemente ne simtim in siguranta sau in ce domeniu putem oferi maximul de performanta, putem sa facem alegeri pozitive care ne vor schimba viata. Astrograma natala reprezinta harta pe care o vom urma toata viata, indiferent ca suntem sau nu constienti de acest lucru. Astrologul reprezinta persoana care vine sa ne descifreze acest drum.

Consilierea astrologica este un serviciu oferit clientilor care doresc sa-si dezvolte progresiv personalitatea sau sa atinga un anumit scop personal. Consilierea se realizeaza in mai multe sedinte, pe o durata mai lunga de timp, in functie de obiectivul stabilit si are rolul de a ghida periodic clientul prin momentele principale din viata. Avand legaturi cu mentoring-ul si coaching-ul, serviciul de consiliere astrologica vine in plus cu o cunoastere profunda a psihologiei personale si a potentialului nativ pentru fiecare client in parte. Structurand tiparele care sunt formate, punand accentul pe cele pozitive si transformand pe cele mai putin productive, avand cunostinte despre semnificatia si impactul fiecarui moment din viata (tranzitele planetare), informatiile primite prin consiliere astrologica vin sa contureze schimbarile pozitive ce vor ramane pe mai departe in viata.

Tipuri de servicii astrologice oferite:

> consiliere astrologica;
> astrograma natala;
> horoscop personalizat (analiza tranzitelor si a momentelor proprice);
> compatiblitatea relationala;
> potentialul copilului tau;
> workshop -uri astrologice;
> cursuri de astrologie;
> cadouri astrologice / calendar astrologic;
> astrologie financiara (consiliere aplicata in mediul de afaceri);

Astrolog si trainer Raluca Chilianu.
www.astrum.ro