Epilare definitiva

Ultima si cea mai eleganta solutie inventata pentru realizarea visului secret al majoritatii femeilor, reducerea permanenta a pilozitatii. Cele mai bune preturi din Iasi, cu rezultate inca de la prima sedinta . Vino si convinge-te ! Epilarea cu laser este unul dintre cele mai recomandate tratamente de catre medicii dermatologi pentru indepartarea foliculitei(cresterea firului de par pe sub piele si inflamarea acestuia) .

Epilare definitiva

-Este epilarea cu laser permanenta?
• Da, este pentru firele de par asupra carora a actionat laserul. Necesitatea efectuarii sesiunilor de intretinere survine din faptul ca pe piele apar o perioada noi fire de par , care nu au fost tratate.

-Cate sesiuni sunt necesare pentru un tratament complet?
• In medie sunt necesare intre 4-6 sesiuni pentru zone ca: axila, inghinal, picioare. In zona fetei sunt necesare mai multe sesiuni de tratament .

-Este dureros tratamentul cu laser?
• Datorita unui sistem de racire foarte bun cu care este dotat acest laser, pentru unele persoane nu este nici o problema deosebita , alte peroane mai sensibile pot acuza un disconfort, dar care este suportabil .

-Care este durata de timp dintre sesiunile de epilare?
• La inceput din 3 in 3 saptamani, dupa care va creste nr. de saptamani in functie de zona si de rapiditatea cresterii firului de par.

-Ce metode alternative de epilare se pot folosi inaintea si in timpul tratamentului cu laser?
• Epilarea se poate face cu lama de ras sau cu creme depilatoare.
• Este interzisa epilarea prin metode ce smulg firul de par (ceara, epilator electric, penseta ) .

-Cum actioneaza laserul asupra firului de par?
• Laserul produce o raza de 808nm care este absorbita de melanina (pigmentul care da culoare firului de par) in radacina firului de par. Melanina se supraincalzeste si distruge radacina firului de par, eliminand astfel capacitatea firului de par de a se regenera.

-Este periculos tratamentul cu laser?
• Nu este periculos, intrucat raza laserului de 808nm actioneaza doar asupra melaninei din firul de par, neafectand zonele adiacente.

-Se poate efectua tratamentul laser impreuna cu suplimente sau tratamente medicale?
• Medicamentele interzise in timpul tratamentului cu laser sunt ROACCUTANE sau RETIN-A. La prima consultatie se va discuta despre ce tratamente medicamentoase sau nutritioniste urmati, pentru a determina cursul corect al tratamentului.

-Dupa cat timp se vor vedea rezultate?
• Rezultatele vor fi vizibile de la prima sesiune laser. Veti observa o crestere mai lenta a firelor de par si zone in care parul nu va mai creste. Pe parcurs, dupa mai multe sesiuni, o sa observati scaderea numarului firelor de par, pana la eliminarea in procent de 90-95 % .

Contact

Specialist Mihaela Macovei.
Programari la 0720 991 099.