HidroColonoTerapie

Hidrocolonoterapia este o practicǎ terapeuticǎ complementarǎ care curǎțǎ gradual si blând colonul, aducând în colon apǎ, infuzii de plante, cafea, etc cu ajutorul unui aparat de ultimǎ generație.

Studii ştiințifice medicale au arǎtat cǎ 70% – 80% din imunitate se regǎseşte în colonul nostru, de aceea un colon curat, care funcționeazǎ bine este imperativ pentru o bunǎ sǎnǎtate.

HCT eliminǎ din intestine reziduurile toxice acumulate, care pot fi reabsorbite în circuitul sanguin, ceea ce va îngreuna funcționarea celorlalte organe de purificare, cum ar fi plǎmânii, rinichii, pielea şi ficatul.

Toxinele reziduale depozitate în colon timp îndelungat vor determina astfel o serie de afecțiuni care în aparențǎ nu au legaturǎ cu colonul.

Hidrocolonoterapie –  este indicatǎ în urmatoarele afecțiuni:

Colitǎ, Constipație, Sindromul de colon iritabil, Alergii, Artritǎ, Astm, Acnee, Deficit de atenție, Memorie deficitarǎ, Hipertensiune, Mirosul neplǎcut al corpului, Unghii şi pǎr fragile, Obosealǎ cronicǎ, Maini şi picioare reci, Fibromialgie, Cefalee, Sclerozǎ multiplǎ, Greațǎ, Neuropatii periferice, Ulcer peptic, Abdomen proeminent, ADHD, Dureri musculare şi articulare, Prevenția cancerului de colon.